ENJOY YOUR TRIP TO A BEAUTIFUL COUNTRY

Get Your Turkish Visa in 3 Simple Steps

null
We deliver the visa within an hour
null
We help people to make mistake-free visa
null
You can request multiple
visas in one transaction
null
We have many secure
payment options

Customer rating: 9.7 (20 reviews) 

Book Your Turkish Visa Online

Uwvisum voor maar
Destination
E-mailadres
Aankomstdatum

We don’t share your personal info with anyone. Check out our Privacy Policy for more information.

THREE SIMPLE STEPS

The Process

Fill Out Online Application

Complete our easy online visa application

1

Pay Online

Pay with credit card or preferred payment service

2

Receive Visa by E-mail

Receive your Visa via e-mail within an hour

3

APPLYING IN DETAILS

Top Experience for Turkish Visa

What is an e-Visa for Turkey?

Since 1 November 2014 it is no longer possible to buy a visa upon arrival at the airport in Turkey. It is therefore necessary to apply for a visa in advance when you want to travel to Turkey. An e-visa is an official document to travel to Turkey for business or tourism.

The e-visa is an alternative to visas issued by Turkish missions and customs offices. The e-visa for Turkey is valid for 180 days. Within these 180 days you can fly to Turkey an unlimited number of times and stay there for a maximum of 90 days.

Visa Turkey online request

Your e-Visa for Turkey can be easily requested online via our website. The application takes about five minutes. Before we submit your application in Turkey, we check it for the most common mistakes.

You can pay with iDEAL, Mister Cash or by bank transfer. So you do not have to have a credit card. After payment, you will receive your e-visa within 12 hours, also on weekends! We are available by telephone and e-mail 7 days a week to answer your questions. An easier way to apply for your visa for Turkey is therefore not possible.

The costs of an e-visa for Turkey are € 24.95 per person.

EVERYTHING YOU WOULD LIKE TO KNOW

Frequently Asked Questions

Overzicht van de aanvraagprocedure

Uw visum voor Turkije aanvragen via deze website gaat snel en eenvoudig. Een uitgebreide toelichting over het invullen van het aanvraagformulier leest op de pagina over het aanvraagformulier.

    1. Houd uw paspoort of identiteitskaart bij de hand. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort of identiteitskaart.
    2. Vul het aanvraagformulier in. Het aanvraagformulier kunt u in het Nederlands invullen. Controleer of u de gegevens correct heeft overgenomen van uw paspoort of identiteitskaart. Zorg dat u het vakje aanvinkt wanneer u van plan bent meerdere keren naar Turkije te reizen. We zorgen dan dat uw visum aan wordt gevraagd met een latere ingangsdatum. Wilt u voor meerdere personen een visum voor Turkije aanvragen? Als u onderaan op het formulier op ‘reiziger toevoegen’ klikt kunt u de gegevens van de volgende persoon invullen. Indien u vragen heeft over het invullen van het formulier staat we u graag te woord. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
    3. De betaling van uw e-visum voor Turkije kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een credit card te beschikken.
    4. Na het afronden van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u een overzicht van uw aanvraag. Wij kunnen het visum daarna binnen 12 uur leveren.
    5. U ontvangt uw e-visum van ons per e-mail.

Belangrijk! Als de gegevens op uw e-visum niet overeenkomen met die op uw paspoort of identiteitskaart is uw e-visum niet geldig en kunt u hiermee dus niet naar Turkije reizen, controleer dit dus goed.

U kunt het visum Turkije ook zelf aanvragen ook op de officiële site van de Turkse overheid. Hierbij heeft u een creditcard nodig en dient u het formulier voor elk documenttype afzonderlijk in te vullen. De site van de Turkse overheid kunt u vinden op www.evisa.gov.tr kosten bij de Turkse overheid bedragen $20,70 per persoon.

Voorwaarden van een e-visum voor Turkije

Een e-visum voor Turkije is geldig voor zakelijke en toeristische reizen naar Turkije. Met een e-visum mag u binnen de geldigheid (180 dagen) van uw visum maximaal 90 dagen in Turkije verblijven, aan één stuk of verdeeld over meer reizen. U dient in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitskaart welke nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Wilt u meerdere malen naar Turkije reizen met uw visum? Dan kunt u dit aangeven op het aanvraagformulier. Wij zorgen er dan voor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw e-visum door deze later in te laten gaan. Alle informatie over de voorwaarden van het e-visum vindt u op de pagina over de voorwaarden van het Turkije visum. Wanneer u in Turkije gaat werken of langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven, kunt u geen gebruik maken van het e-visum. U dient dan een visum aan te vragen bij de het Turkse consulaat.

Voor wie is een e-visum voor Turkije verplicht?

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een e-visum nodig voor een toeristisch of zakelijk bezoek aan Turkije. Heeft u een andere nationaliteit en weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een e-visum voor Turkije? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

De levering en de levertijd van een e-visum voor Turkije

Uw visum voor Turkije kunnen wij altijd binnen 12 uur leveren, ook in het weekend. Indien u voor 23.00 uur bestelt, ontvangt u uw e-visum nog dezelfde dag. Voor de keuring en de levering van het e-visum zijn we afhankelijk van de Turkse overheid.

Spoedvisum Turkije binnen 15 minuten

Wanneer u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. U dient hiervoor het normale aanvraagformulier in te vullen, waarbij u bij de algemene gegevens aangeeft dat het om spoed gaat “Spoed (15 min)”. Voor een spoedaanvraag betaalt u 5 euro extra per persoon. We nemen uw aanvraag dan direct in behandeling en leveren uw visum binnen 15 minuten. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Heeft u met spoed een visum nodig? Wij leveren binnen 15 minuten. Lees hier alle informatie over het spoedvisum.

Betaling en factuur

Wanneer u gebruik maakt van onze service bedragen de kosten voor uw visum voor Turkije € 24,95 persoon. De betaling van uw Turkije visum kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw e-visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

20px

Welcome to Turkey

A richly historical land with some of the best cuisine you will ever taste,
scenery from beaches to mountains and the great city of İstanbul.

LATEST NEWS

Turkey in Details

WE TAKE CARE OF YOU

Why Choose Us

null

Fast Visa Delivery

We can send the visa by postal service
(7 days a week within 1 hour mostly)
null

Discounts for Regular Customers

Get your special price buying
your next visa
null

Money Back Guarantee

If a request is not accepted by the embassy,
we refund the money soon

WHAT OUR CLIENTS SAY

Customers' Reviews